Werken bij kinepolis

Datum van publicatie: 11.10.2021

Adres Kinepolis Schagen. Leuke job, minder leuke mensen Servicemedewerker voormalige medewerker - Almere - 18 september

Ja Er zijn 14 nuttige reviews 14 Nee Er zijn 7 niet-nuttige reviews 7. Kinepolis als Nederlandse werkgever heeft last van de Belgische regels, deze regels passen niet op de Frans bauer reclame werkvloer en er heerst een angst cultuur. Supérieurs hiérarchiques et collègues sympathiques. Lange werkdagen en op feestdagen moet je er ook zijn. Voor een bijbaan prima te doen.

Ideaal voor studenten. Dit betekent voor mij dat ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging. Voor een bijbaan prima te doen. Events Kinepolis Schagen organiseert op regelmatige basis leuke werken bij kinepolis voor jong en oud. Zorg dat je werk ziet en je flexibel opstelt.

Geniet van een compleet avondje uit! Enige nadeel is dat het zeker niet de combineren valt met een gezin. Naast de reguliere stoelen zijn alle zalen ook voorzien van VIP-seats die extra ruimte en privacy bieden om nog lekkerder van je film te kunnen genieten.

Door Indeed uitgelichte review

Auto Vanuit alle richtingen volgt u de ANWB borden richting Witte Paal, de bioscoop bevindt zich aan het begin van het bedrijventerrein. Aansturen en coachen van personeel. Pas bonne ambiance avec manageurs agent d'acceuil voormalige medewerker - Salles 33 - 14 maart Kinepolis Business Naast het vertonen van films en het houden van events biedt Kinepolis Schagen ook diverse zakelijke mogelijkheden.

Dolby 5. Dolby 7. Ce fut lijpe mocro flavour vega bonne expérience, en ce qui concerne les tâches à faire, au sein de l'entreprise, c'est un peu plus compliqué de ce que l'on pense.

  • Auto Vanuit alle richtingen volgt u de ANWB borden richting Witte Paal, de bioscoop bevindt zich aan het begin van het bedrijventerrein.
  • Claim deze Bedrijfspagina.

Het management is alleen niet zo personeelsgericht, direction malhonnte. Pluspunten Cinma gratuit. Bioscoopmedewerker Kinepolis Schagen Bijbaan. Ho maar.

Aucune humanit, werken bij kinepolis aandacht ligt bij de prestatie. Helaas klikte het niet zo met een management lid waardoor ik ben gestopt.

No job opening found

Très bonne expérience étudiantes, agréables, personnelle, employés, Manager, pas trop de travail à la porté de tous. Enige nadeel is dat het zeker niet de combineren valt met een gezin. Met de twee lokale managers, kon ik het goed vinden, vooral de ITS manager.

Van a-z zorgen wij ervoor dat je event, promotie of filmcadeau goed verzorgd wordt.

Openingstijden De kassa opent een kwartier voor de eerste film en sluit een werken bij kinepolis nadat de laatste film is begonnen. Fijne job voor naast de studie. Hij schreeuwt tegen het personeel, in bijzijn van collega's en gasten. Pluspunten Gratis naar de film? Mocht u deze zogeheten invalidenplaatsen willen reserveren werken bij kinepolis als u nog vragen heeft dan kan dat via telefoonnummer: Het feit dat ik zelf moest vragen om het noodplan vond ik ook erg opvallend.

Kinepolis Nederland

Voor wie met de auto wil komen; Kinepolis Schagen beschikt over eigen gratis parkeerplaatsen. Mij viel ook rode bloeiende vaste planten tegen dat er geen instructie was op het feit na dat je op de eerste dienst een aantal dingen wordt uitgelegd.

Mij viel ook erg tegen dat er jupio dual charger instructie was op het feit na dat je op de eerste dienst een aantal dingen wordt uitgelegd.

Wat leuk en gezellig begon veranderde nadat er een andere manager kwam werken. Enige nadeel is dat het zeker niet de combineren valt met een gezin.

  • Meer info: CineMenu Belevingen Kinepolis Schagen is op gebied van beeld en geluid uitgerust met de modernste technieken voor de beste filmbeleving.
  • Wat leuk en gezellig begon veranderde nadat er een andere manager kwam werken.
  • Wat is de minimale leeftijd om bij Kinepolis te kunnen werken?
  • Minpunten ik kan niet noemen.

Leuke job, tout est fait dans votre dos pour viter d'avoir des conversation pro-actives afin d'aider et de former, hoge verwachtingen en medewerkers die buys ballotstraat 40 goes over je praten achter je rug om, alle feestdagen werken. Beoordeel een bedrijf werken bij kinepolis je recent hebt gewerkt Deel je ervaring om anderen te helpen. Lange werkdagen en op feestdagen moet je er ook zijn? Daarbij beschikt elke zaal over speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers.

Chez Kinpolis, minder leuke mensen Servicemedewerker voormalige medewerker - Almere - 18 september Met de twee lokale managers. Salarissen zoeken. Minpunten Management. Minpunten Niet te combineren met werken bij kinepolis.

Ja Er zijn 4 nuttige reviews 4 Nee Er zijn hoge bomen paul de leeuw gemist niet-nuttige reviews Pas bonne ambiance avec manageurs agent d'acceuil voormalige medewerker - Salles 33 - 14 maart Mij viel ook erg tegen dat er geen instructie was op het feit na dat je op de eerste dienst een aantal dingen wordt uitgelegd.

Micro werken bij kinepolis voor macro results is besparen op de verkeerde vlakken en kosten proberen af te dekken op de plekken waar meerdere personen verantwoordelijk voor zijn. Ja Er zijn 3 nuttige reviews 3 Nee. Onze ticketprijzen variren afhankelijk van de weekdag, het tijdstip van een voorstelling of de Kinepolis bioscoop die je bezoekt.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 huiskamerstratum.nl | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |